« Վերադառնալ ցանկին
Ժողովրդավարական ընտրությունների եվրոպական պլատֆորմը անց է կացնոմ նախընտրական գործընթացի վերաբերյալ հանրային քննարկում հայաստանյան առաջատար քաղաքական վերլուծաբանների միջև՝ անդրադառնալով քարոզարշավին, լրատվամիջոցների գործունեությանը, քաղաքական լարվածությանը և երկրի այլ կարևոր զարգացումներին: Քննարկումը ուղիղ եթերում կմեկնարկի հունիսի 17-ին, ժամը 15:00 CEST / 9:00 EDT / 17:00 GMT + 4:
Քննարկումը կվարի EVN Report-ի գլխավոր խմբագիր Մարիա Թիթիզյանը, իսկ մասնակիցները կլինեն Երևանի մամուլի ակումբի նախագահ Բորիս Նավասարդյանը և լրագրողների «Ասպարեզ» ակումբի ղեկավար Լեւոն Բարսեղյանը:
Հետևեք մեր էջին հեռարձակումը դիտելու համար:
Միջոցառումը տեղի կունենա Media Center/Մեդիա կենտրոն-ի հետ համագործակցությամբ:
Այս հանրային քննարկումը հնարավոր է դարձել տարածաշրջանային համագործակցության Սևծովյան հիմնադրամի ֆինանսական աջակցության շնորհիվ:
Միանալ մեզ սոց․ ցանցերում
ՄԻՋՈՑԱՌՈՒՄՆԵՐԻ ԳՐԱՆՑՈՒՄ
Ծառայություններ
Տեսանյութեր
Մամլո հաղորդագրություն
Միջոցառում
Հայաստան-Թուրքիա Միջոցառումներ